Szekulesz Péter
Operatőr  |  Vágó  |  Digitális utómunka szakember
E-mail: p.szekulesz@szekuleszdesign.com


Nestlé


NESTLÉ A FIATALOK FOGLALKOZTATÁSÁÉRT KAMPÁNYFILM KÉSZÍTÉSE
Rendező, operatőr, vágóTöbb mint 4.000 30 év alatti fiatalnak segített a „Nestlé needs YOUth” európai program, amelynek célja, hogy segítse a fiatalok munkába kerülését. Közülük mintegy 1.500 fiatal helyezkedett el teljes munkaidős- , további 1.500 fiatal pedig gyakornoki állásban, ezen kívül a vállalat több mint 11.000 fiatalnak ajánlott fel határozott idejű munkaszerződést.

NESTLÉ KAMPÁNYFILM

A Nestlé 2016-ig több mint 20.000 30 év alatti fiatalnak nyújt munkatapasztalat szerzési lehetőséget Európa-szerte gyakorlati tapasztalattal erősítve szaktudásukat annak érdekében, hogy elősegítsék az elhelyezkedésüket akár a Nestlénél, akár a vállalat beszállítóinál vagy más vállalatoknál.


A Nestlé szerepvállalás


„A program első eredményei több mint biztatóak“ – mondta Laurent Freixe, a Nestlé ügyvezető alelnöke és európai regionális igazgatója.

„Ez még csak a kezdet, biztos vagyok benne, hogy az általunk felajánlott lehetőségek több ezer európai fiatal számára biztosítják majd a kívánt szakmai tapasztalat megszerzését.“
Összefogás az Ifjúságért


Az Európai Bizottság, a tagállamok kormányai, valamint a Nestlé partnerei és szállítói egyaránt örömmel fogadták a „Nestlé needs YOUth“ programot annak tavalyi indulásakor.

„Örülünk annak, hogy a tavaly novemberben a magyar piacon tett vállalásunk is a tervek szerint halad és büszkék vagyunk rá, hogy 143 fiatalnak biztosítottunk eddig munkatapasztalati lehetőséget" – tette hozzá Verő Barbara, a magyarországi Nestlé HR vezetője.

Szöveg forrása:
http://www.nestle.hu/media/pressreleases/ ersen-indtott-a-nestl-ifjsgi-kezdemnyezsTOVÁBBI MUNKÁK
Copyright © 2018 Szekulesz Design. Minden jog fenntartva.