Szekulesz Péter
Operatőr  |  Vágó  |  Digitális utómunka szakember
E-mail: p.szekulesz@szekuleszdesign.com


:BAHNTIER// - Venal


PROMÓCIÓS KLIP
Art director | Rendező-operatőr | Director, D.O.P.


A zenekar Venal című albumához általunk készített trailer-t és a nyomtatott, illetve online grafikákat több neves zenei magazin publikálta. A hanglemez különleges Limited Box kiadásban is elérhető a rajongók számára.

Tracklisting: 1. Venal 2. Illusion Ground 3. Roots 4. My God 5. Memory Faces 6. Neurosick 7. Diviner 8. Overblown 9. Loud 10. The Drown Bonus CD: 1. The Voice of Rocco 2. My God (Ambassador21 remix) 3. Medi a Cation Bonus DVD 1. Roots Video 2. Venal (trailer)

Justin Bennett kiváló electro-industrial formációja a :Bahntier//. A megbízás teljesítéséhez először bele kellett mélyednünk az együttes zenei világába - így "született" meg a nyúl koncepció, "főszereplőnk" egy nyúl preparátum. A nyúl embrió vizuálisan alkalmazkodik az együttes akusztikus világához: a dalok egy üvegben fekvő biológiai lény által keltett zajokból, zörejekből állnak össze.Képeslapok | postcards


FOTOGRÁFUS: SZEKULESZ PÉTER
Téma: nyúl embrióVenal képeslap I.


Venal képeslap II.

Venal képeslap III.

Venal képeslap IV.


Venal képeslap V.


Venal képeslap VI.


Festmények


FESTŐMŰVÉSZ: SATURNO BUTTO

Festőművész: Saturno Butto

A speciális díszdobozban található poszter Saturno Butto olasz festőművész alkotása. Saturno Butto elismert olasz festőművész, ezért is nagyszerű látni, hogy a videónk és a nyúl embriós képeslapunk is a limitált sorozatban kapható díszdoboz tartalmát képezik.

Festőművész: Saturno Butto
TOVÁBBI MUNKÁK
Copyright © 2018 Szekulesz Design. Minden jog fenntartva.